Uw winkelmandje is nog leeg.

activiteiten : Puur Wadlopen

 • Wadlopen met huifkar en oesterproeverij

  Wadlopen en met de huifkar terug. Graag nemen wij u mee het wad op en laten u zien: 'Het gevoel wat ik bedoel'. HET mooie UNESCO werelderfgoed belopen, bekijken, voelen en proeven. Dit ongerepte natuurgebied waar eb en vloed een vrij spel hebben. Hier beleeft u op een educatieve manier de natuur elementen van het WAD. Tijd is afhankelijk van getij. Honden zijn niet toegestaan i.v.m verstoring van de vogels.

  Lees meer
  Lokatie :Puur Terschelling, Oosterend 39
  Duur activiteit :2.5 uur.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Puur dagje Wadlopen met oesterproeverij (met boot dagkaart)

  GRAAG ONTVANGEN WIJ BIJ BOEKING UW GEWENSTE BOOTTIJDEN IN HET OPMERKINGEN VELDZIE WWW.REDERIJ-DOEKSEN.NL Stap in Harlingen aan boord van een van de schepen van Rederij Doeksen richting Terschelling. Geniet tijdens de vaart van het UNESCO Werelderfgoed : de Waddenzee. Bij aankomst van de veerboot staat de Arriva bus of een huurfiets voor u klaar richting Oosterend. Hier staan laarzen of wadloopschoenen voor u klaar. U zult het mooie UNESCO werelderfgoed gaan belopen, bekijken, voelen en proeven.Dit ongerepte natuurgebied waar eb en vloed een vrij spel hebben. Hier beleeft u op een educatieve manier de natuurelementen van het Wad. Echt een aanrader!Reserveren kan online, in het opmerkingenveld kunt uw de gewenste boottijden noteren zie www.rederij-doeksen.nl. Reistijd van Harlingen naar Terschelling en v.v. Veerdienst ca. 2 uur, sneldienst (rechtstreeks) ca. 45 minuten

  Lees meer
  Lokatie :Puur Terschelling, Oosterend 39
  Minimum leeftijd :8 jaar.
  Duur activiteit :2.5 uur.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.
 • Wadlopen dagtocht Boschplaat

  Boschplaat dagtocht wadlopen (8 uur) vanuit Oosterend gaan we via het wad van Unesco Wereld erfgoed de Waddenzee naar Europees natuurreservaat de Boschplaat langs de kwelders, mosselpercelen, oesterbanken, eendenkooien, Griƫ, de Groede en door de slenken. Op het Amelandergat zullen we genieten van een eilander picknick van streekproduchten. Via het Noordzeestrand zullen we terug lopen door de Cupido's polder en een bezoek brengen aan de vogelwachters uitkijkpost, het Drenkelingenhuisje en dynamisch kustbeheer. De wadloopgids zal van alles vertellen over het getij en de flora en fauna van de eilander natuur waarin u zich bevindt. Bij thuis komst een warme afsluiting van uw beleving rondom het kampvuur. Een zeer bijzondere ervaring!

  Lees meer
  Lokatie :Puur Terschelling, Oosterend 39
  Minimum leeftijd :12 jaar.
  Duur activiteit :8 uur.
  Aanwezig zijn :15 minuten voor aanvang.